Videoovervågning

VIDEOOVERVÅGNING – FOREBYGGENDE OG PRODUKTIVT

Få den ultimative sikkerhed med videoovervågning fra El-Team Sikring  

Hvis du har et ønske om at skabe så meget sikkerhed og tryghed som muligt – i det private eller erhverv – så er videoovervågning fra El-Team Sikring den ultimative løsning. Videoovervågning har både en forebyggende effekt og skaber øget tryghed, men det kan også hjælpe dig med at skabe et hurtigt overblik over din virksomhed eller dit private hjem.

Den professionelle videoovervågning er det sikre valg. Men er ikke længere nødvendigvis kun et videokamera og en harddisk. I dag kan du få mange forskellige løsninger, når vi taler om videoovervågning. Du kan få et kamera med sensorer, nummerpladegenkendelse, termiske kameraer og meget mere. Der eksisterer et væld af gode muligheder for din sikkerheds skyld.

Hvilke godkendte produkter anvender vi til videoovervågning?

Hos El-Team Sikring anvender vi fortrinsvis produkter fra Dahua, men vi kan også installere og servicere andre mærker inden for videoovervågning. En sikkerhedsløsning med videoovervågning vil aldrig være en standardløsning, og derfor vil denne altid blive skræddersyet til den enkelte kundes behov og ønsker.

Vi råder og vejleder derfor altid gerne på baggrund af vores mange års erfaring, så vi i fællesskab kan afdække behovet og finde frem til den mest optimale løsning for dig.

Ved installation af videoovervågning i det private eller erhverv er der flere ting, som man skal være opmærksom på. Det gælder bl.a. udstyrets placering, om det skal være ude eller inde, og hvorvidt videoovervågningen skal øge medarbejdernes sikkerhed eller beskytte virksomheden uden for arbejdstiden. Du bør også overveje, om videoovervågningen skal bruges til observation, eller skal den også kunne identificere eventuelle personer på videoen? Vi hjælper også gerne med baggrund i vores mangeårige erfaring, så du får den bedste vejledning.

Integration mellem videoovervågning og alarmanlæg

Hvis du har et behov og ønske om at få både videoovervågning og et alarmanlæg, så har du i dag mulighed for at integrere de to systemer med hinanden. Dermed sker der en hurtig og effektiv reaktion, hvis en utilsigtet situation opstår.

Hvis din videoovervågning er koblet op til en kontrolcentral, så kan den gældende vagtassistent se en eller flere eventuelle indtrængende personer og via et højtaleranlæg bede de indtrængende forlade området.

Sådan en manøvre vil ofte få den eller de indtrængende personer til at stikke af, mens andre mere ihærdige indbrudstyve vil fortsætte med deres planlagte aktion. I sådanne tilfælde kan kontrolcentralen sende politiet direkte hen til området. Hos El-Team Sikring har vi god erfaring med, at dette har ført til omgående pågribelse af tyve samt hurtig opklaring af sager. 

Der findes mange forskellige typer af videoovervågning, som kan fås i alle prisklasser. Men lige som med alarmanlæg er pakkeløsningen heller ikke her, altid den bedste og mest optimale løsning. Vi går gerne i dialog og rådgiver samt vejleder dig for at finde frem til den bedste løsning, som dækker netop dit behov bedst muligt.

Hvis du har spørgsmål til vores videoovervågning eller, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi vil gerne råde og vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dig og dine behov.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op.