Alarmanlæg

ALARMANLÆG – ØGET TRYGHED FOR DIG

Føl dig mere tryg med et alarmanlæg fra El-Team Sikring.  

Hos El-Team Sikring ønsker vi, at du føler dig så sikker som overhovedet muligt. Og den bedste forudsætning, for din sikkerhed, er et godkendt alarmanlæg i højeste kvalitet. Det får du, når du vælger El-Team Sikring til din nye alarmløsning.

Vi anvender udelukkende godkendt alarmudstyr, som er din garanti for, at der bliver passet godt på din virksomhed eller private hjem. Vi skal alle kunne være trygge der, hvor vi er.

Hvis uheldet er ude, og en tyv formår at trænge ind i dit hjem, så vil et alarmanlæg fra El-Team Sikring sørge for at alarmere kontrolcentralen, som med det samme reagerer på alarmen. De sender alarmeringen videre til en række personer, som du har udvalgt på forhånd og indgået en aftale med. Alt sammen for at garantere din sikkerhed og tryghed.

Hvilke alarmanlæg kan vi tilbyde dig?

Du kan hos El-Team Sikring både få trådløse- og kabelinstallationer – alt efter, hvad du ønsker, og hvad der kan lade sig gøre. 

Vi har desuden valgt at begrænse os til to forskellige alarmsystemer. Der findes nemlig utallige systemer på markedet, men vi vil gerne være specialiseret inden for det, vi kan, hvorfor vi har udvalgt to af de bedste systemer på markedet. Derfor er vi også altid opdateret på den nyeste teknologi, så vi kan råde og vejlede dig bedst muligt.

Vi vil hellere være rigtig gode til lidt end være lidt god til meget. For din sikkerheds skyld.

Alle vores alarmer består af et hovedpanel med en række tilknyttede alarmdetektorer, der alle har hver sin sikringsfunktion f.eks. bevægelsesdetektorer, kameradetektorer og åbningskontakter.

Ved ny installation benytter vi SPC og Jablotron, som begge er godkendte, professionelle og moderne systemer med mange muligheder, der overholder alle retningslinjer på området.

Vi har også kunder med ældre alarmsystemer, der siden installation er udgået fra produktion. Disse alarmløsninger vil du fortsat kunne få serviceret her hos El-Team Sikring. Vores erfaringsgrundlag er stort og vi vil gerne hjælpe dig med dit nuværende system.  

To forskellige alarmsystemer

Vi opererer med to forskellige alarmsystemer her hos El-Team Sikring ved nye installationer. Det er SPC og Jablotron. Det er to systemer, som vi mener giver dig den bedste sikkerhed – og så er de meget brugervenlige.

SPC-alarmsystem giver dig mulighed for at få mere komplekse løsninger, hvor f.eks. alarm og adgangskontrol kan integreres i ét samlet system. Det er et moderne og professionelt sikkerhedssystem, hvor man også har kræset for designet, så det fremstår pænt og ordentligt i dit hjem eller virksomhed. SPC er med sin omfattende alarmstyringsfunktionalitet på forkant med det behov for sikring, som den moderne verden viser lige nu.

Du får altså et system, der er yderst gennemtænkt og nutidigt. Systemet henvender sig primært til større virksomheder, som har et behov for større integrerede løsninger. Det eksklusive design gør dog, at SPC også er aktuelt til private hjem.

Jablotron er et trådløst system, der ligeledes giver dig rigtig mange muligheder. Dette system henvender sig primært til mindre virksomheder samt de private hjem, hvor behovet er mindre avanceret og komplekst. Jablatron har udviklet og produceret alarmer gennem 30 år og har dermed en mangeårig erfaring, som sikrer produkter der følger med tiden og er særdeles brugervenlige for både erhverv og private.

Mange undersøgelser har påvist, at alene det at have et alarmskilt sat på vinduet eller døren har en præventiv effekt, der kan afværge over halvdelen af alle indbrudsforsøg. Hvis det alligevel skulle ske, at en tyv bryder ind i din virksomhed eller hjem, så vil et alarmanlæg fra El-Team sikring sørge for, at dine valgte personer bliver underrettet i henhold til en forudgået aftale.

Hvis du har spørgsmål til vores alarmanlæg eller, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi vil gerne råde og vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dig og dine behov.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op.