Tågesikring

TÅGEKANONER – EFFEKTIV BESKYTTELSE AF VÆRDIER

Gør livet svært for indbrudstyven med tåge- og røgalarm fra El-Team Sikring

Hvad tyven ikke kan se, kan han ikke stjæle! Det må være mottoet for vores tågekanoner, som virkelig kan gøre indbrudsopgaven vanskelig for tyven. I daglig tale betegnes tågekanoner ofte som røgkanoner.

En tågekanon fylder lynhurtigt rummet med en meget tyk tåge, der effektivt stopper indbrudstyven. Det tvinger tyven til hurtigt at forlade bygningen, da han ikke vil kunne se en hånd frem for sig, og dermed heller ikke kan se de værdier han kom efter.

Der er ingen begrænsninger for hvor store rum, tågekanoner kan fylde med tåge. Tågen er fuldstændig sikker, kan indåndes og vil, ved korrekt brug, ikke gøre skade på hverken inventar eller bygninger. Du behøver derfor ikke bekymre dig om anvendelse af tågekanoner i dit private hjem.

Hos El-team sikring anvender vi tågekanoner og væske fra danske Protect, som udvikler og producerer internationalt godkendte produkter. Protect er det førerende mærke inden for sikkerhedståge, og du kan derfor være helt tryg ved en løsning herfra. Desuden fungerer deres løsninger både til private hjem og til nogle af verdens største virksomheder. Sikkerhedståge fra Protect er et kvalitetsprodukt, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Hvordan fungerer tågesikring fra El-Team Sikring?

De mest ihærdige indbrudstyve kan dog have held til at sætte selv det mest sofistikerede alarmsystem til vægs. Derfor kan tågesikring være en god løsning, da det stort set gør det umuligt for tyven at slippe afsted med dine ting. Desuden begrænser du også skaderne og oprydningsarbejdet forbundet med indbruddet efterfølgende.

Et alarmanlæg suppleret med tågesikring vil fylde rummet med røg på få sekunder, hvis alarmen går i gang. Tyven kan ikke se noget og vil ofte hurtigt forlade dit hjem eller din virksomhed igen. Det er et af markedets mest effektive midler mod tyveri, indbrud og hærværk.

Der kan være mange bekymringer forbundet med tågesikring, fordi man er bange for konsekvenserne for ens inventar og værdigenstande, men hvis det anvendes korrekt, så efterlader tågekanonerne ingen spor. Der kræves kun en grundig udluftning efter affyring af tågekanoner.

Desuden er tågen helt uskadelig for både mennesker og dyr, lige som det ikke efterlader nogen former for skader på elektronik, møbler og lignende.

De tågekanoner, som vi anvender hos El-Team Sikring, kan holde indbrudstyve væk i op til en time. Det giver politi og vagtselskab god tid til at nå frem og håndtere situationen. Desuden kan langt de fleste modeller skjules bag væg eller lofter, så det foruden et pænere udtryk, også gør et sværere for tyven at opdage.

Hvis du har spørgsmål til vores tågesikring eller, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi vil gerne råde og vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dig og dine behov.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op.