Vagtpatrulje

VAGTPATRULJE – ET VIGTIGT ELEMENT I SIKKERHEDEN

Få mest mulig tryghed med en vagtpatrulje gennem El-team Sikring

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder alt inden for alarmsystemer, adgangskontrol, videoovervågning og generel sikkerhed. Derfor har vi valgt at samarbejde med en ekstern partner, som kan tilbyde vores kunder vagtpatrulje. Det er din garanti for maksimal tryghed og sikkerhed.

Vores primære samarbejdspartner inden for vagtpatrulje er Securitas, som er et af de førende sikkerhedsfirmaer i verden. De har mere end 135 biler kørende rundt på de danske veje, og det brede beredskab gør, at de kan reagere hurtigt og har en lav responstid på tværs af landet.

Hos El-Team Sikring samarbejder vi også med andre lokale leverandører af vagtpatruljer, så vi kan tilgodese vores kunders specifikke ønsker og behov der, hvor det er muligt. Vi samarbejder udelukkende med godkendte vagtselskaber, så du er sikret de bedste forhold og største sikkerhed.

Hvad kan en vagtpatrulje hjælpe dig med?

Vagtpatruljer er den ultimative sikkerhed og tryghed for dig, og har for mange stor værdi. En vagtpatrulje består af en kørende vagt, som via kontrolcentralen sendes ud til forskellige lokationer i tilfælde af, at en alarm går i gang. Her vil vagten gennemgå hele området og undersøge årsagen til alarmen.

Hvis der er indbrud eller på anden måde ubudne gæster på stedet, så vil vagten kontakte ejeren af stedet, hvorefter de i fællesskab beslutter, hvad vagten yderligere skal foretage sig. Det kan være at afdække smadrede ruder eller afvente politiets eller ejerens ankomst.

Når du vælger vagtpatrulje gennem El-Team Sikring får du fagligt kompetente medarbejdere, som er vant til at reagere hurtigt på alarmer og løse opgaver effektivt under pres. Deres arbejde skaber tryghed for dig og dine medarbejdere eller familie.

En vagtpatrulje er på hjulene dag og nat hele året rundt – for din sikkerheds skyld.

Hvis du har behovet, kan de også tilbyde dig såkaldte lukkerunder. Det betyder, at en vagt vil gennemgå virksomheden ved arbejdsdagens afslutning. Vedkommende sørger for, at alt lys er slukket, vinduerne er lukket, dørene er låst og alarmen er tilkoblet.

Hvis du har spørgsmål til vagtpatruljen eller, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi vil gerne råde og vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dig og dine behov. Mulighederne er mange med El-Team Sikring.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op.