Om os

DIN LOKALE INSTALLØR AF ALARMLØSNINGER

Vores store erfaring skal komme vores kunder til gode 

El-Team Sikring er din lokale installatør, der leverer løsninger inden for alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og tågesikring samt tilbyder samarbejder med vagtpatrulje og kontrolcentral – til både private og erhverv.

Vi leverer og servicerer inden for mange forskellige brancher, og vi håndterer både de små private alarmanlæg til de mere komplekse systemer hos store virksomheder. El-Team Sikring er din leverandør af skræddersyede alarmløsninger, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Virksomheden har eksisteret siden 2004, hvor den blev stiftet af nuværende indehaver og direktør – Peer Lindharth – hvis erfaring inden for sikkerhedsbranchen går tilbage til 1991. Det solide bagkatalog har gjort El-Team Sikring til en troværdig samarbejdspartner med stor faglig viden.

Foruden indehaver, Peer Lindharth, er der ansat nogle kompetente og erfarne medarbejdere, som hver dag sørger for, at alle vores kunder er i trygge hænder gennem hele processen – fra vurdering af behov, forslag til løsning, projektering, tilbudsgivning og installation til brugervejledning, service og løbende vedligeholdelse.

Den helt rigtige løsning med den nyeste teknologi

Hos El-Team Sikring leverer vi altid professionelle alarmløsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov og præferencer. Det sikrer dig de bedste løsninger, som markedet har at tilbyde. Der findes mange forskellige produkter, men vi har udvalgt nogle få, som vi har specialiseret os inden for.

I stedet for at være lidt god til mange ting, vil vi hellere være meget gode til få ting. Vi er derfor også specialiseret i den nyeste teknologi inden for sikringsbranchen og holder os hele tiden opdateret på de produkter, som vi tilbyder vores kunder.

Det giver dig den mest professionelle og effektive alarmløsning. Vi leverer altid den bedste løsning til den rigtige pris – og altid med kundens behov i centrum. Vi foretager også grundige sikkerhedsvurderinger af både erhvervslokaliteter samt private hjem.

En god dialog er vejen til et godt samarbejde

Hos El-Team Sikring gør vi meget ud af at have den direkte og løbende kommunikation med alle vores kunder. Det, tror vi på, skaber den bedste dialog mellem parterne. Du bliver taget med i hele processen, så du ved, hvad du får, og hvornår du får det.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere sikrer, at du altid er i trygge hænder, og vi har altid fokus på dine behov. På den måde kan vi lave den bedste skræddersyede alarmløsning.

Du vil desuden opleve en meget imødekommende og afslappet tone, som vi forventer, at alle vores kunder vil opleve og blive mødt af. Vi sætter en ære i veludført arbejde samt åben dialog.