Vi tilbyder

”Vi tilbyder”

Der findes utallige produkter på markedet inden for alarmløsninger til dit private hjem eller erhverv. Desværre er det langt fra alle løsninger, som er lige gode og stabile.

Hos El-Team Sikring anvender vi udelukkende godkendte produkter til installationer inden for alarmsystemer, videoovervågning og adgangskontrol. På den måde kan vi stå inde for kvaliteten på alt, hvad vi laver.

Vi har altid fokus på at levere det bedst mulige produkt til samtlige af vores kunder. Vores mange års erfaring skal komme vores kunder til gode – og det lader sig gøre, når vi anvender kvalitetssikrede løsninger.

Du kan finde løsninger hos El-Team Sikring inden for alarmanlæg, videoovervågning, tåge- og røgalarm, adgangskontrol, kontrolcentral samt vagtpatrulje. Læs mere om hver løsning i menuen.

Som professionel og erfaren installatør anbefaler vi altid, at du baserer din beslutning på en faglig sikkerhedsvurdering. Den er du sikret, når du vælger os som din samarbejdspartner. Derudover får du en skræddersyet løsning ud fra sikkerhedsvurderingen, som passer til dine behov og ønsker.