Adgangskontrol

ADGANGSKONTROL – FOR KONTROL OG EFFEKTIVITET

Øg sikkerheden i din virksomhed med adgangskontrol fra El-Team Sikring

Har du styr på, hvem der kommer og går i din virksomhed? Der findes heldigvis en god løsning, så du kan holde overblik over alle besøgende. Med adgangskontrol kan du nemt og simpelt holde styr på, hvem der har adgang til din virksomhed. Det foregår helt uden nøgler, hvor brugerne i stedet anvender kode og brik for adgang.

Du kan med fordel kombinere adgangskontrol med en professionel alarmløsning, hvor brugeren kan betjene begge dele med samme brik og kode.

Vores adgangskontrol tilbyder individuel tilpasning, hvor du nemt kan kontrollere, hvilke brugere der har hvilke rettigheder. Det gør sig gældende for adgang til et givent område samt hvilket tidsrum, som adgangen er aktiv i. På den måde kan dine medarbejdere f.eks. have adgang i hverdagene – men ikke i weekenden.

Derudover giver adgangskontrol fra El-Team Sikring dig også mulighed for at se, hvilke brugere der har betjent en bestemt dør på et bestemt tidspunkt.

Kombinér din adgangskontrol og alarmsystem med SPC

Hos El-team sikring har vi valgt at benytte adgangskontrol fra primært SPC. Det skyldes, at det er et virkelig godt og sikkert system, der samtidig kan kombineres med et SPC-alarmsystem for optimal sikkerhed og tryghed. SPC-adgangskontrol kan betjenes med kombination af kode og nøglebrik, som øger sikkerheden yderligere. Hvis en medarbejder mister sin nøglebrik, så kan denne nemt slettes i systemet, og der kan oprettes en ny. Det er helt uden yderligere omkostning til omkodning af låse og nye nøgler.

Adgangskontrol med El-Team Sikring er en effektiv og sikker måde at løse behovet for adgangskontrol og sikring af din virksomhed.

Når vi taler om adgangskontrol, findes der ikke én standardløsning, der fungerer for alle. Vi sætter derfor en ære i at rådgive og vejlede dig til den mest optimale løsning til dine behov. Hos El-Team Sikring skræddersyer vi alle vores løsninger til den individuelle sag, så det matcher det pågældende sikringsbehov.

Vi har kendskab til og erfaring inden for mange forskellige systemer, så selvom vi primært benytter os af SPC-adgangskontrol, så vil vi også gerne servicere og installere dit valgte system.

Hvis du har spørgsmål til vores adgangskontrol eller, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi vil gerne råde og vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dig og dine behov.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op.